Liikenneturvallisuustyöryhmä

Vaalikampanjoinnin keskeytti tänään oikeat paikallispoliitikon hommat kun Ylöjärven liikenneturvallisuuden työryhmä kokoontui. Ryhmässä on edustajat tieverkosta vastaavasta teknisestä lautakunnasta, kaavoituksesta vastaavasta ympäristölautakunnasta, poliisin ja liikenneturvan edustaja sekä kaupungin suunnitteluinsinööri ja kunnossapitopäällikkö. Itse olen ryhmässä ympäristölautakunnan edustajana.

Työryhmä käy läpi liikenneturvallisuutteen liittyvät palautteet ja aloitteet sekä ajankohtaiset liikenneturvallisuusasiat. Työryhmä valmistelee tarvittaessa esityksiä teknisen lautakunnan toteutettavaksi. Valtaosa palautteista liittyy ajonopeuksien hillitsemiseen sekä läpiajoliikenteeseen.
Tänään kauden ekassa kokouksessa oli käsiteltäviä asioita niin paljon että varsinaisiin toimenpide-ehdotuksiin päästään vasta ensi kuussa. Tänään kävimme hyvää keskustelua mm. suojateiden ja pyöräilyn turvallisiin olosuhteisiin, itsekin toin keskustelussa hyviä kehityskohteita esille. Kävimme myös läpi kaupungin siirrettävien nopeusmittareiden tuottamaa tietoa, jota voidaan käyttää esim. hidasteiden tarpeellisuuden ja kiireellisyyden arvioinnissa.

Illan kokous vahvisti sen että kyseinen työryhmä on erittäin mielenkiintoinen ja tarpeellinen. Olen erittäin tyytyväinen että saan olla mukana tuomassa erityisesti jalankulun ja pyöräilyn näkökulmaa liikenneturvallisuuden kehittämiseen.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *