Vaalikoneet

Sanoma-konsernin (mm. Aamulehti) vaalikone on auki.

Siinä kysyttiin mm. ”On hyvä asia, että homo- ja lesbopareilla on samat avioliitto- ja adoptio-oikeudet kuin heteropareilla.” Ei liity mitenkään hyvinvointialueisiin eikä tälläistä pitäisi kysyä muutenkaan.
Sen sijaan pelastustoimesta oli yksi ainoa kysymys. Se on kuitenkin erittäin merkittävä osa meidän arjen perusturvallisuutta. Sen järjestämisestä vastaa tulevat hyvinvointialueet ja aluevaltuustot tekevät sitä koskevat päätökset.

Seksuaalivähemmistöjä koskevaa kysymystä ovat perustelleet sillä että haluavat erottaa arvomaailmoja. On myös median arvovalinta haluavatko mielummin repiä yhdenvertaisia oikeuksia vai saada selville kantoja arjen turvallisuuden ylläpitämisestä.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *