Toimiva Ylöjärvi kaikille, ei harvoille.

Aki Leppänen 159
Kaikkien Ylöjärvi tehdään yhdessä.
 
Kaupunki olemme me, kaupungin asukkaat. Kaupunki on asukkaitaan varten ja yhdessä teemme kaupunkimme.
 
Meitä jokaista lähimpänä olevat päätökset tehdään kunnissa. Tulevissa kuntavaaleissa päätetään siitä, millainen Ylöjärvi on koronakriisin jäljiltä ja miten hyvinvointipalvelumme järjestetään. Ne, joita meistä jokainen käyttää joka päivä, tavalla tai toisella.
 
Asukaslähtöiset palvelut ja oikeus olla oma itsensä, takaavat turvallisen ja viihtyisän kaupungin meille kaikille. Oikeus kestäviin ja toimiviin palveluihin tulee olla jokaisella, asuinpaikasta, elämäntilanteesta ja lompakon paksuudesta riippumatta.
 
Toimivassa kaupungissa on turvallista, viihtyisää ja helppoa elää, opiskella, tehdä töitä ja yrittää. Kaikkien, ei vain harvojen.
 
Haluan toimivan Ylöjärven kaikille, ei harvoille. Kaupungin joka on vastuullinen ja oikeudenmukainen työnantajana, palveluiden järjestäjänä kuin myös ilmastonmuutoksen torjujana. Asukaslähtöisyyden tulee olla kaupungin toiminnan ydin.
 
Vastuullinen Ylöjärvi tarjoaa tukea ja turvaa kaikissa elämän vaiheissa, laadukasta varhaiskasvatusta ja ikäihmisten palveluita. Ilman yksityistämistä, voitontavoittelua ja pörssipörriäisiä. Laadukasta hoitoa ja huolenpitoa on saatava silloin kuin sitä tarvitsee.
 
Perusopetukseen ja toisen asteen opintoihin panostamalla turvaamme tulevaisuutemme osaamista ja hyvinvointia sekä torjumme eriarvoistumista. Laadukkaat sivistyspalvelut tukitoimintoineen kuuluvat kaikille.
 
Mahdollisuus kestävään liikkumiseen hyödyttää meitä jokaista. Joukkoliikenteen sekä jalankulun ja pyöräilyn olosuhteiden parantaminen lisää ympäristömme viihtyisyyttä, turvallisuutta ja saavutettavuutta. Mahdollistamalla eri kulkutapojen yhdistämisen, tarjoamme kestävän liikkumisen edellytyksiä kaikille.
 
Mahdollisuudet vapaa-ajan viettoon ja kulttuuriin lisäävät hyvinvointiamme. Kulttuurin kokeminen tulee olla mahdollista kaikille. Kaupungin tulee mahdollistaa laadukas vapaa-ajan vietto kaikille. Jokaisella tulisi olla kävelymatkan päässä lähimetsä, leikkipaikka ja mahdollisuus harrastaa liikuntaa.
 
Ääni kaikkien Ylöjärvelle 159
 
Aki Leppänen
lähihoitaja, työsuojeluvaltuutettu
kaupunginvaltuutettu
kaupunginhallituksen jäsen
kaupunginhallituksen edustaja vapaa-aikalautakunnassa
ympäristölautakunnan vpj
kaupunkiseudun joukkoliikennelautakunta vj.
asukaslautakunta vj.
maakuntahallituksen jäsen
maakunnan yhteistyöryhmä vj.
Vasemmistoliiton Ylöjärven kunnallisjärjestö ry pj.
Pirkanmaan vasemmistoliitto piirihallituksen jäsen
 
WhatsApp/Telegram/puh: 045 1350 774
 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *