Aki Leppänen
Ylöjärven vasemmisto
vasemmisto logo
19.09.2021

Kuuselan ranta

Kuuselan rannan ravintolapalvelun päättyminen on puhututtanut ja alue kaipaa uutta ja vireää toimintaa. Aikataulullisesti ensi kesä on haastava, varsinkaan rakentamista ja investointeja vaativalle toiminnalle. Ensi kesä ei kuitenkaan ole se viimeinen kesä vaan tulevaisuudessa Kuuselan ranta voi olla yksi Ylöjärven kesän helmistä ja talven valon pilkahduksista. Tulin marraskuussa…

Kuuselan rannan ravintolapalvelun päättyminen on puhututtanut ja alue kaipaa uutta ja vireää toimintaa. Aikataulullisesti ensi kesä on haastava, varsinkaan rakentamista ja investointeja vaativalle toiminnalle. Ensi kesä ei kuitenkaan ole se viimeinen kesä vaan tulevaisuudessa Kuuselan ranta voi olla yksi Ylöjärven kesän helmistä ja talven valon pilkahduksista.

Tulin marraskuussa valituksi Kuuselan rannan idea- ja toteuttamiskilpailun työryhmään. Tällä viikolla pidetyn suunnittelupalaverin perusteella uskallan sanoa että alueella on paljon mahdollisuuksia ja tulevaisuutta.

Nyt kerätään kuntalaisten näkemyksiä mitä Kuuselan rannassa tulisi olla:

Suosittelen käydä vastaamassa.

Takaisin etusivulle